Изминаха 12 години, откакто Сюзън Бойл изпълни I Dreamed A

...
Изминаха 12 години, откакто Сюзън Бойл изпълни I Dreamed A
Коментари Харесай

Парите творят чудеса: как се промени Сюзън Бойл, която стана милионерка

Изминаха 12 години, откогато Сюзън Бойл извърши I Dreamed A Dream на сцената на B “Великобритания търси гений “ и смая всички с прелестния си глас. Тогава животът й се промени за момент на око и тя стана известна, като осъществяването й в YouTube натрупа стотици милиони гледания. Днес дамата е на 61 години.

Промяната

Въпреки че Сюзън не завоюва шоуто, след присъединяване си в него певицата се изявява на подиуми по целия свят и печели доста положение. В същото време дамата не закупи „ звездна болест “ и съумя да остане себе си. По време на музикалната си кариера тя съумя да завоюва 22 милиона паунда, само че в никакъв случай не харчеше пари на вятъра, написа The Sun.

View this post on Instagram

A post shared by Susan Boyle (@susanboylemusic)

И макар че парите й позволяваха да живее нехайно, те й донесоха и проблеми. Парите станаха причина за свада с брат й. Сюзън и брат й Гари не разговаряха две години, откакто се появиха клюки, че той е заплашил да се самоубие, в случай че тя не му даде 50 000 паунда.

View this post on Instagram

A post shared by Susan Boyle (@susanboylemusic)

Твърди се, че певицата е дала на брат си цели £400 000 през годините, само че той се разстроил, че тя не е прекъснала връзките си с членове на фамилията, които популяризират слуховете. Братът и сестрата се сдобриха през 2016 година и от този момент са в положителни връзки.

Животът на певицата

View this post on Instagram

A post shared by Susan Boyle (@susanboylemusic)


Сюзън към момента живее в родния си град Блекбърн във Англия. Тя закупи имота до къщата си и ги сплоти. Един ден даже се пробвала да се реалокира в първокласна вила, която беше купила. Трудно обаче привикнала с новата среда и по тази причина бързо се върнала в родния град.

Въпреки че Бойл остана вярна на корените си, тя промени доста външния си тип, откогато се появи в шоуто. Днес тя има доста по-елегантен жанр от преди 12 години, подмлади лицето си с ботокс и отслабна много, което й оказа помощ да се пребори с диабета.

Припомнете си превъзходното видео на Сюзан, което я направи звезда за една нощ:

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР