Измина точно седмица, откакто Мария е претърпяла брутално физическо насилие

...
Измина точно седмица, откакто Мария е претърпяла брутално физическо насилие
Коментари Харесай

След признанието на Мария за побоя: Глория и Ивана проговориха

Измина тъкмо седмица, откогато Мария е претърпяла брутално физическо принуждение от третия си брачен партньор Мирослав Соколов. И въпреки фолкдивата в началото да отхвърли информацията, евентуално от боязън, безусловно часове по-късно информацията беше доказана в народен ефир. 

Мария отхвърля да разяснява или да приказва непосредствено за насилието, на което е била подложена, само че призна, въпреки и по завоалиран метод, че се е случило нещо неприятно, като разгласява пост в мрежата. В посланието си певицата благодари на почитателите си, а също по този начин и за това, че повече от 20 години е на сцената и продължава да радва всички, които ообичат музиката ѝ. Изречението, което издаде, че е претърпяла тежък интервал на принуждение, гласи:
                             

" Много неща са зад тила ми с които съм горда, за други нямам място в сърцето и не си ги и припомням! ".

Този пост се трансформира в един от най-коментираните ѝ в мрежата, като Мария получи голяма поддръжка, както от феновете си, по този начин и от доста сътрудници. Едни от първите бяха Глория и Ивана.
                             

" Мария, върни се при почитателите си и музиката! Там е твоят хубав свят! ", написа Глория. Ивана бе по-обрана и написа само: " Миме, с теб сме! "

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР