Измина малко повече от седмица, откакто Джъстин Бийбър разкри, че

...
Измина малко повече от седмица, откакто Джъстин Бийбър разкри, че
Коментари Харесай

Как продължава борбата със заболяването на Джъстин Бийбър

Измина малко повече от седмица, откогато Джъстин Бийбър разкри, че страда от синдрома на Рамзи Хънт, парализирал част от лицето му. Въпреки че болестта е лечимо, артистът не крие, че се опасява за здравето си.
 Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър и поддръжката за здравословните проблеми, които претърпяват
Хейли и Джъстин Бийбър - по-силни от всеки път

Неспирната поддръжка посред им след здравословните проблеми

А повече за това по какъв начин върви възобновяване на Джъстин, споделя брачната половинка му Хейли, която е неразделно до него.

По думите ѝ той се усъвършенства с всеки минал ден.

" Справя се доста добре... усеща се доста по-добре, колкото и плашещо да се случи обстановката ", споделя Хейли по време на гостуването си в американско утринно предаване.

" Той ще се оправи изцяло и съм признателна за това ", добавя тя и благодари за поддръжката, която получават от почитателите.

Хейли признава, че прекарването и за двама им с Джъстин, което минава обществено, се усеща като че ли ги притиска да са безусловно открити и откровени.

Това обаче не тормози двойката, а в противен случай - имат вяра, че по този начин хората най-ясно ще схванат през какви инциденти минават в битката със болестта. Още повече, че то дава мотив да се разискват значими въпроси, които не трябва да остават скрити.

" Чудесно е, че всички освен показват най-хубавите си пожелания, само че дават и препоръки и рекомендации ", споделя Хейли.

Надяваме се възобновяване на Джъстин да минава все по-добре.
 Джъстин Бийбър, синдром на Рамзи Хънт, признанието на артиста, че страда от болестта и какъв брой рисково е то за здравето му
Заболяването, от което Джъстин Бийбър страда

И какъв брой рисково е то за здравето му

Последно в Instagram профила на турнето му е оповестен пост, че са анулирани още концерти, като повода за това е артистът да може да си почива повече и да организира умерено лекуването си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР