Измама с фалшив пропуск на Националната служба за охрана. За

...
Измама с фалшив пропуск на Националната служба за охрана. За
Коментари Харесай

Мъж ползвал фалшив пропуск на НСО, за да не плаща паркинг

Измама с подправен пропуск на Националната работа за защита. За да не заплаща паркинг, мъж се показва за основен комисар от НСО и употребява документ с погрешно наличие, който му дава опция да паркира на всички места по работа. Той обаче не остава неусетен, а по случая към този момент тече инспекция, предава Нова телевизия.

На длъжностен паркинг в частна болница Димитър Георгиев става очевидец на необикновена обстановка. На 4 октомври татко отива с детето си в частна болница, само че вместо да заплати 3 лв. за паркинг, той стопира на служебно паркомясто за таксита.
„ Видях колата да стопира сред такситата най-безцеремонно”, споделя Георгиев. „ Шофьорът беше помолен от инспектора на компанията да реалокира колата. На паркинга имаше свободни места, само че той най-безцеремонно сподели, че колата е на Национална работа за защита и може да стопира където си изиска. Останахме в недоумение”, споделя още Димитър Георгиев.
На предното стъкло на автомобила имало и подложен пропуск на Националната работа за защита за паркиране по месторабота.
„ Видяхме, че е публикуван 2011 година от някой си основен комисар, не написа име, или освен това за това кой е този човек. Нищо повече. В частен паркинг не бих желал нито работа нито който и да било да размахва карти, бухалки или каквото и да е в тази страна, като има някакъв ред по-добре да се съблюдава от всички и да не се възползват от служебно състояние, с цел да минат гратис”, разяснява Георгиев.
Той прави фотоси на автомобила и ги изпраща до НСО. От Националната работа за защита ни изпратиха документално пояснение. От него излиза наяве, че автомобилът на фотосите не е техен, а пропускът е подправен. Длъжност „ основен комисар” в НСО не съществува.
Използването на документ с погрешно наличие е закононарушение. От Министерство на вътрешните работи обявиха, че вършат инспекция по случая и работят за определяне на причинителя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР