Звездата от Countryfile Адам Хенсън остана разбит, след като съпругата

...
Звездата от Countryfile Адам Хенсън остана разбит, след като съпругата
Коментари Харесай

Съпругата на Адам Хенсън говори за „нелепия“ обрат на връзката след диагнозата рак

Звездата от Countryfile Адам Хенсън остана разрушен, откакто брачната половинка Чарли беше диагностицирана с рак на панкреаса, само че опустошителните вести я подтикнаха да направи противоположен поврат на връзката и да изведе нещата на идващото равнище.

Чарли приказва за това по какъв начин приемането на бруталната й диагноза рак я е предиздвикало да разбере, че сватбата е „ най-важното нещо на света “ за нея. След като се разболя по Коледа на 2020 година, двойката в началото вярваше, че е прихванала нещо от боравене с едно от техните селскостопански животни.

Но до февруари 2021 година майката на две деца към момента демонстрира тревожни признаци и по-нататъшни проби откриват израстък с размери четири и половина сантиметра на панкреаса й, ситуиран в „ сложна позиция “. Изпитанието накара двойката да вземе горчиво решение и скоро взеха решение, че е време да се оженят.

Изглежда, че смелият Чарли в никакъв случай не се е интересувал от приказна гала, предпочитайки да се концентрира върху децата си, Алфи и Ела, като знак на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР