Изложбата проследява динамичния път на застрахователната индустрия – от зараждането

...
Изложбата проследява динамичния път на застрахователната индустрия – от зараждането
Коментари Харесай

Дигитална разходка из историята на българското застраховане

Изложбата наблюдава динамичния път на застрахователната промишленост – от зараждането й в страната в края на XIX век до наши дни – и е богато илюстрирана с голям брой фотографии, изявления и архивни документи. Представени са любопитни и малко известни обстоятелства за българското обезпечаване, в това число и лирически творби на застрахователна тема.

Експозицията бе изложена за публиката в в интервала 19.09-3.10.2022 година, а в този момент към този момент е налична в, с цел да остане като непрекъснат източник на информация за развиването на застрахователната промишленост в България и приноса на най-значимите деятели в застраховането.

Сред акцентите е и приносът на промишлеността освен в стопанската система, само че и към обществото и обществената среда.

Застрахователите са били измежду огромните публични донори, тяхно дело са и някои от най-впечатляващите с архитектурата си здания в страната.

Внимание е отделено на застрахователния контрол, който макар че поражда много по-късно, заема значимо място във образуването на рамката, в която действа застраховането.

Специално място...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР