Изложбата поставя въпроси, чиито отговори е трудно да бъдат дадени

...
Изложбата поставя въпроси, чиито отговори е трудно да бъдат дадени
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 11 ноември

Изложбата слага въпроси, чиито отговори е мъчно да бъдат дадени еднопосочно. Темата за това кой е зложелател и кой другар мъчително участва в интервала, който обгръща изложбата – сред Освобождението и Втората международна война, само че тази тематика и до през днешния ден продължава да е настояща и да провокира мощни страсти.

В Министерството на защитата е постъпило искане от ВВМУ по отношение на даване на парцела, върху който е ситуиран изоставения и недовършен състезателен комплекс до „ Почивка “, в тяхно ръководство.

На 11 и 12 ноември след спирка „ Янко Михайлов “ рейсовете ще не престават по бул. „ Левски “ и ще стопират на спирки „ Стадион Спартак “ и „ ХЕИ “. През автоподлеза на ул. „ Царевец “ ще се връщат още веднъж на бул. „ Левски “, с цел да обслужат спирки „ ХЕИ “ и „ Стадион Спартак “.

„ Летящият холандец “ от Рихард Вагнер, с диригент постановчик Светослав Борисов и режисьор Вера Немирова, дебаркира във Варна на 24 ноември 2023 година, следвайки предходната режисура на същата творба от 2018 г.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР