Изложба в Цар-Симеоновата градина до фонтана Деметра може да разгледа

...
Изложба в Цар-Симеоновата градина до фонтана Деметра може да разгледа
Коментари Харесай

Студенти от Техническия университет с изложба в Цар-Симеонов...

Изложба в Цар-Симеоновата градина до фонтана " Деметра " може да прегледа всеки, който е любопитен да види опциите и уменията на студенти в компетентност „ Дизайн и печатни връзки “ в Технически университет-София, филиал Пловдив.

Експозицията показва планове по креативен дисциплини, които се учат в специалността и по които студентите работят взаимно със своите преподаватели. Презентирани са и създадените плановете за новата графична еднаквост и цялостна визия измежду обществеността на Техническия университет. Изложбата демонстрира знанията, които студентите получават в курса на образование.

Ръководител на студентите, техен наставник и куратор на изложбата е доцент Силвина Илиева - художник, лекар в региона на изобразителните изкуства и началник на катедра. Доц. Илиева образова студентите по редица дисциплини, измежду които „ Графичен дизайн “, „ Цветознание “, „ Предпечатна подготовка “, „ Шрифт и типография “. Представените хрумвания и планове могат да се видят до края на месец октомври.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР