Изливане на бетон на плаж Кабакум край Варна възмути потребителите

...
Изливане на бетон на плаж Кабакум край Варна възмути потребителите
Коментари Харесай

Бетоновоз вършее на плаж Кабакум

Изливане на бетон на плаж Кабакум край Варна възмути потребителите на обществените мрежи. Кадрите, на които се виждат машина и щъкащи служащи, се появиха през вчерашния ден.

В момента варненската Регионална инспекция за опазване на околната среда прави инспекция, такава е разпоредил и регионалният шеф Стоян Пасев. Екоинспекцията обаче изясни, че местността не е предпазена. По непотвърдена информация се построяват леки къщички под формата на краткотрайни обекти. Българска национална телевизия заяви, че бетонът, в действителност, не се излива непосредствено на пясъка, а в пластмасови цилиндри. По подобен метод преди десетина години се появи сграда на концесионера на плажа Веселин Марешки. Той живееше там, а я лансираше като първокласен фитнес клуб.

Председателят на Камарата на геодезистите Йоан Каратерзиян обаче разяснява, че даже да се употребяват цилиндри, няма по какъв начин протичащото се да е законно. " Това е строителство. Цилиндрите са кофраж, а строителство на плаж не може да има ", съобщи той пред " Сега ". Според него Строителният надзор би трябвало да си свърши работата. Регионална инспекция за опазване на околната среда също би трябвало да не намеси, защото даже местността да не е предпазена, екоинспекцията съблюдава плажните линии.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР