Излишно е да казвам какви щети нанесоха Промяната на държавата.

...
Излишно е да казвам какви щети нанесоха Промяната на държавата.
Коментари Харесай

Красен Кралев: Асен Василев и спортният министър извиват ръцете на кметове и спортни клубове

„ Излишно е да споделям какви вреди нанесоха Промяната на страната. Видяхте, че всичко спря, инфраструктурните планове стопираха, модернизацията спря, един гвоздей не забиха през тези години. Най-тежко беше обаче на нашите кметове. А ние имахме един супер тим от кметове и общински съветници, които правеха всичко допустимо да удържат този тежък интервал със спрени бюджети, с редуцирани средства за инфраструктурни планове, с доста протест от страна на държавното управление. Сякаш тези хора, които управляваха не са българи, а оповестиха война на българските общини, на българските кметове, на българските съветници. Всеки има глава на раменете си да го усети това нещо и да го види. Всеки го е усетил по джоба си, по инфлацията, по спрените инфраструктурни планове, които са най-важното в един регион, с цел да може той да се развива “. Това сподели депутатът от ГЕРБ Красен Кралев по време на предизборно мероприятие на партията във Варна.

„ И тъй като доста обичаме да си приказваме за социология – през днешния ден излезе едно изследване на „ Маркет линкс “ – най - одобряваният политик в България е Бойко Борисов с голям % разлика. Най – одобряваната партия е ГЕРБ – 7% над ментетата от смяната “, добави някогашният министър на спорта.

„ И, с цел да разбере каква е измамата, която те готвят отново -  през днешния ден чета, излязъл Асен Василев със шофьорчето там, което се назовава състезателен министър и тръгнали да изясняват какви вложения ще вършат в спорта. Правителството на Борисов направи вложения в спорта над 500 милиона без да желаят каквито и да било задължения от страна на спортните клубове и общини. Днес те излезли и споделили, че са приготвили 10 милиона, само че ще би трябвало и вие да участвате с 50 %. Е, от къде клубът по щанги ще откри да ти извади и да ти даде 100 хиляди за залата? От къде клубът по художествена гимнастика ще откри да ти даде 200 хиляди за залата? Ами клуб по лека атлетика 600 хиляди да заплати за писта? От къде да дойдат? “, попита още Кралев.

„ Това е цялата им машинация – популизъм и в това време да не дадат един лев. И няма да забият този гвоздей, който го чакаме от толкоз време “, безапелационен беше той.

„ Затова ГЕРБ няма опция в България. Иван Портних няма опция във Варна. Тодор Балабанов няма опция във Варна. Тези кметове на общини всеки един от тях от успеше по - сполучлив – нямат опция. Да дойдат, да заповядат в неделя, ще ги бием отново и да си вървят по живо, по крепко и да си учат уроците “, насочи предизвикателство на финала на изявлението си Красен Кралев.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР