Излезе интригуващо проучване. То е свързано с познанията и нагласите

...
Излезе интригуващо проучване. То е свързано с познанията и нагласите
Коментари Харесай

Обяснете парадокса: Всички знаят, че вирусът е световен експеримент, но и подозират че сме живели заедно с динозаврите

Излезе завладяващо изследване. То е обвързвано с познанията и настройките на българите, свързани с технологиите и науката. И в случай че на пръв взор е забавно, при задълбаване в резултатите - още повече.

Ето няколко любопитни числа от: 52 % от българите имат вяра, че вирусите са основани в държавни лаборатории, с цел да управляват популациите по света, а 29 % не могат да кажат дали това е правилно или не. Което значи, че едвам 19 %, по-малко от всеки пети човек, не мислят, че вирусът е международен опит, основан съзнателно в лаборатория; останалите са или твърдо уверени, че е тъкмо по този начин, или го позволяват. Наредете се на една опашка от петима души. Само един от тях (дали сте вие не знаем) е уверен, че коронавирусът не е основан съзнателно в лаборатория. Останалите или го мислят, или се двоумят.

И също, единствено 22 % считат, че към момента няма лекуване за рака; останалите по-скоро клонят към визията, че има, само че държавните управления го крият. 

Трябва да се признае - този резултат е фрапантно висок. Толкова висок, че не e несъмнено дали  пропагандите на студената война, попадането в хипер цензурирана медийна среда, неналичието на разнообразни източници на информация, изобщо най-характерните за тоталитарните режими осведомителни вакууми, могат да разстелят сходна осведомителна мъгла.  

Забележете: тук даже не става дума за оня значим подробност, който би трябвало да се спомене - че държавните управления фактически биха могли да употребяват избрани събития от вида " черен лебед " като ковид, с цел да го употребяват като инструмент за разнообразни цели. В това няма никаква интрига и е очевидно даже на равнище България - към този момент говорихме за казуса. Но отговорът от изследването не споделя това, споделя друго - че не вирусът може да мърда наляво-надясно политически лостове, а че той е изработен в лаборатория за управление на популациите. Тоест, постанова си да си представим по какъв начин голямата мрежа от дейности и въздействия, всичко, което коронавирусът провокира, гигантското уравнение от безпорядък, неясноти, въздействия, тази голяма галактика от благоприятни условия, е била конспирирана и то от самото начало; била е ясна и някой доста добре е знаел 1) Какво ще се случи по цялото земно кълбо и 2) Предвидил го е толкоз добре, колкото се е случило, с цел да се облагодетелства толкоз добре, колкото е очаквал. 

И в този момент, огромната изненада. Същото изследване записва и доста висок % отговори " Не знам ". За най-различни въпроси. Например - дали хората и динозаврите са живели едновременно - 36 % не знаят, а 29 % споделят, че са живели по едно и също време. Какво би трябвало да мислим за това събитие? Как е допустимо да успееш да прозреш гигантската плетеница, гигантското уравнение от международния скрит план, да схванеш толкоз сериозна скица, за каквато би трябвало да си или глътнал вярното хапче Нео, или схванал илюзията на действителността от " Шоуто на Труман ", само че в това време - просто да не знаеш дали хора и динозаври са живели по едно и също време. Просто се чудя дали прозирането на международния скрит план не би трябвало да включва базова обща просвета? Възможно ли е да решиш най-сложната формула, в случай че не усвоил таблицата за умножение? И прочие тайни въпроси.

 

Автор: Райко Байчев 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР