Излежаващият присъда затвор критик на Кремъл Алексей Навални е дал

...
Излежаващият присъда затвор критик на Кремъл Алексей Навални е дал
Коментари Харесай

Навални не е заразен с коронавирус

Излежаващият присъда затвор критик на Кремъл Алексей Навални е дал негативна проба за новия ковид, заяви адвокатката му Олга Михайлова и посочи, че му е изработен и втори тест, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки " Ройтерс ".

Миналата седмица 44-годишният Навални разгласи, че стартира гладна стачка, тъй като счита, че управляващите на наказателната колония отхвърлят да му обезпечат уместно лекуване за мощните му болки в гърба и краката.

Правозащитната организация " Амнести интернешънъл " съобщи, че изискванията на живот на Навални в наказателната колония се равняват на мъчение и е допустимо постепенно да го убиват. Амнести съобщи, че Навални е лишаван от сън и няма достъп до доктор, на който може да се довери.

" Възможно е Русия, съветските управляващи да го слагат в състояние на мудна гибел и да се стремят да прикрият какво се случва с него ", сподели генералният секретар на организацията Аниес Каламар за Ройтерс преди публикуването на годишния ѝ отчет. " Руските управляващи явно нарушават правата му. Те към този момент се пробваха да го убият, а в този момент го държат в затвор и го подлагат на условия, които се равняват на мъчение ", сподели тя, имайки поради отравянето на Навални с невротоксично вещество предходната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР