Изкуственият интелект вече измерва щастието на служителите в реално време(снимка:

...
Изкуственият интелект вече измерва щастието на служителите в реално време(снимка:
Коментари Харесай

Българската ИТ компания сред най-щастливите места за работа


Изкуственият разсъдък към този момент мери щастието на чиновниците в действително време
(снимка: CC0 Public Domain)

Проучване на датската компания Heartcount, профилирана в региона на човешките запаси и премерване на щастието на чиновниците, изготви ранглиста Топ 10 на най-щастливите места за работа в Европа. В рейтинга попада и една българска компания.

За втора поредна година Резолют Софтуер е отличена за политиките си, свързани с развиването на екипа и възстановяване на работната среда, макар рестриктивните мерки, наложени от пандемията от Ковид-19. Компанията печели премията „ People first ” и се класира в топ 10 на най-щастливите места за работа в Европа за 2020-та година.

Резолют е внедрила ефикасен модел за ръководство на планове, като в същото време резервира екипния дух в изискванията на отдалечена работа. Компанията слага здравето на чиновниците си преди всичко, като вкарва редица ограничения в тази тенденция, измежду които и разкриване на 24/7 гореща телефонна линия за всички членове на екипа със признаци на Ковид-19, които се нуждаят от незабавна консултация.
още по тематиката
За да дефинира равнищата на благополучие в фирмите, Heartcount употребява програмен продукт с изкуствен интелект, който регистрира мислите и страстите на чиновниците в действително време. Измерването и отчитането на прекарването на екипа се прави посредством следене на резултатите в разнообразни категории като персонална задоволеност, професионално развиване, взаимоотношения сред чиновници и мениджъри, и други

Проучването се прави всяка седмица в продължение на година, като мениджърите получават противоположна връзка в действително време за отговорите на чиновниците си и могат да измерят по какъв начин резултатите се съпоставят сред другите членове на екипа на компанията.

Наградата за най-щастлива компания се дава на участници, които употребяват платформата на Heartcount за повече от 6 месеца и записват най-голям % отговори на месечна база и най-хубава ангажираност на чиновниците си. Проучването се организира измежду 50 компании в Европа.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР