Изкуственият интелект направи революция в производството на смартфони, а една

...
Изкуственият интелект направи революция в производството на смартфони, а една
Коментари Харесай

HONOR 90 5G качва създаването на видео за социалните мрежи на следващо ниво

Изкуственият разсъдък направи гражданска война в производството на смарт телефони, а една от фирмите, които оптимално се възползват от новите технологии е HONOR.  Смартфонът HONOR 90 5G е мощен и многофункционален смарт телефон, и както установихме към този момент в ревюто му – впечатлява с благоприятни условия и визия. Със своите функционалности, задвижвани от изкуствен интелект, и чудесната си 200МР камера той е идеалният смарт телефон за всеки, който желае да издигне фотографията и видеографията си на идващото равнище. Кои обаче са нещата, които го изстрелват напред при основаването освен на фотоси, само че и на видео за обществените мрежи? В идващите редове ще ви срещнем с някои от главните моменти, които трансформират HONOR 90 5G във правилен сътрудник при основаването на качествено наличие и редакция в придвижване на всичко, което можете да снимате – по този начин все едно сте режисьор и оператор с дълголетен опит.

AI Vlog Master: Бъдещето на основаването на видеоклипове

Една от новаторските функционалности, които можете да намерите в HONOR 90 5G, е AI Vlog Master. В нея са интегрирани AI Video Recommendation, AI Instant Movie и AI Noise Reduction, позволяващи бързо основаване на видеоклипове и опция за снимане на чисти гласови записи, които са без околни фонови шумове.

AI Video Recommendation

HONOR 90 5G употребява AI, с цел да направи видеозаписа по-удобен. Когато се подготвяте да заснемете видеоклип със смарт телефона си, постоянно може да е мъчно да разберете кой видеорежим да изберете. HONOR 90 взема решение този проблем, като употребява AI, с цел да разпознае сцената, която снимате, и предлага най-подходящия от петте си видеорежима (Портретно видео, HDR видео, Близък проект, Мулти-видео и Самостоятелно изрязване). Когато записва, HONOR 90 употребява технологията за оптимизация с изкуствен интелект, с цел да контролира автоматизирано параметрите на видеото.

AI Instant Movie

След като запишат няколко обособени клипа, потребителите могат да кликнат върху опцията „ AI Instant Movie “, с цел да основат 15 или 30-секунден видеоклип, подготвен за обществените медии, единствено за една секунда. С тази функционалност потребителите могат безпроблемно да прибавят желаната от тях музика към своите видеоклипове, освобождавайки се от рестриктивните мерки на авансово съществуващите песни в смарт телефоните си. Този реформаторски метод разрешава персонализиране, като дава опция на потребителите да изберат съвършения саундтрак, който да подхожда на настроението и тематиката на техните видеоклипове.

Намаляване на шума с изкуствен интелект

Чрез потребление на двоен микрофон и посредством образование на над 100 действителни подиуми с изкуствен интелект, HONOR 90 5G реализира многопосочно понижаване на шума със съответствие сигнал/шум от 20 dB, което е близо до професионален диктофон. Това може да ви помогне да филтрирате фоновия звук, като да вземем за пример клаксони на пътното придвижване или човешки крясъци, когато снимате влог, позволявайки на потребителите да снимат ясни човешки гласове без други шумови разстройства.

AI Sharpening и AI SR

Освен това с технологиите AI Sharpening и AI SR всеки кадър от видеоклипа може да бъде остър, като се основават по-ясни подиуми с по-висок динамичен обсег. HONOR 90 5G разполага с функционалността Always-on HDR Effect, която разрешава SDR видеоклиповете да бъдат усъвършенствани до HDR резултат, а HDR10 видеоклиповете – до HDR10+ резултат, осигурявайки ярки цветове и повече елементи.

200-мегапикселова камера, предопределена за създатели

Зад всичко обаче е тя. Бъдете подготвени да издигнете фотографската си игра на идващото равнище с 200MP Ultra-Clear камера на HONOR 90. Смартфонът е екипиран с изключителна съществена камера, включваща 200MP съществена камера, 12MP ултраширокоъгълна и макрокамера и 2MP камера за дълбочина за мощно фотографско преживяване.

200MP Основна камера е снабдена с 1/1,4-инчов датчик, който може да се похвали с 25% нарастване на размера на датчика спрямо предходното потомство, което от своя страна усилва способността за отчитане на светлината с 11%. това покачва светлочувствителността и усъвършенства работата при слаба осветеност, с цел да обезпечи изображения с висока разграничителна дарба и зашеметяваща изясненост. При сюжети с ниска осветеност потребителите могат да се възползват и от функционалността за сливане на пикселите 16 в 1, с цел да усилят всеобщо светлинната информация, уловена в един пиксел, което подсигурява по-ясни изображения с ярки елементи.

_cuva

Дебют в HONOR 90 5G прави и усъвършенстваният режим „ Портрет “, който снима извънредно ясни портрети при разнообразни условия на осветеност. Потребителите могат да създадат страховит портрет освен при 1х нарастване, с цел да обзет повече от фона, само че и при 2х нарастване за портрет, който е по-фокусиран върху обекта. Подобрени са и резултатите боке, които обезпечават по-естествен преход сред резултата на размазване и обекта на фотографията. Благодарение на мощния хардуер и оптимизациите камерата улавя правилно и текстурата на кожата с минимални ръчни старания.

50МР камера за селфита: Великолепни селфита

Това не е всичко, HONOR 90 5G разполага с 50MP селфи камера със 100-градусово поле на видимост (FOV), което разрешава да се снимат повече хора и пейзажи със завладяващи елементи. Изображенията могат да бъдат основани с размер на пиксела 1,28 м (4 в 1), което подсигурява висококачествени изображения с кристална изясненост.

В последна сметка

HONOR 90 в действителност е едно от най-хубавите устройства на пазара, основано особено за по-младите консуматори, които желаят да изразят себе си по креативен метод. Със своята необятна гама от функционалности то трансформира бъдещето на основаването на видеоклипове на смарт телефони, издигайки потребителското преживяване до невиждани висоти.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР