Изключително труден мач като условия.“ Това каза треньорът Николай Панайотов след

...
Изключително труден мач като условия.“
Това каза треньорът Николай Панайотов след
Коментари Харесай

Панайотов: Заслужена победа в изключително трудни условия

„ Изключително сложен мач като условия. “

Това сподели треньорът Николай Панайотов след успеха на ЦСКА 1948 над Берое, пристигнала след поврат до 2:1 и пратила „ алените “ в четвъртфиналите на шампионата за Купата на България.

„ Очаквах Бероe да се прибере и да чака на контраатаки, тъй като имат мощни преходи. Ние контролирахме мача през цялото време, въпреки че в първите минути постепенно играехме. През второто полувреме имахме чисти положения – и на Чочев, и на Ценов, и на Педриньо. Радващото е, че и откакто получихме гол, продължихме да натискаме, и да отбележим два гола ", стартира разбора си Николай Панайотов.

" Нас ни затрудни това, че Берое в отбрана се прибират на скица 5-4-1, тогава е мъчно, тъй като липсват пространства. Но най-важното е, че вкарахме хора сред линиите, а и през второто полувреме бяхме една концепция по-дейни, просто искахме да имаме повече хора в предни позиции ".

" В съблекалнята поздравих момчетата, че не се предадоха, търсеха обрата от самото начало и това твърдоглавие беше възнаградено. Обърнахме развоя и спечелихме мача, само че предвид на показаното на терена, успеха е изцяло заслужена. Отборът се цели и на двата фронта, всеки мач е значим. Искаме да стигнем колкото можем по-напред, ще гоним и двата шампионата ", съобщи още младият треньор.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР