Изключително женствена, цветна и ефирна е новата дизайнерска колаборация на

...
Изключително женствена, цветна и ефирна е новата дизайнерска колаборация на
Коментари Харесай

4 рокли от колекцията на Джоанна Ортиз за H&M, които трябва да имате

Изключително женствена, цветна и ефирна е новата дизайнерска колаборация на с колумбийския дизайнер Джоанна Ортиз . Тя се отличава с присъщите за нейния бранд Ortiz флорални претекстове и ще внесе онази доза пролетно въодушевление, от която имаме потребност в мрачните зимни дни. Въпреки че цялата сбирка ще бъде налична през март 2020 година, още сега –  на 3 декември  – ще имаме опция да се сдобием с някой от 4-те модела рокли, които ще бъдат пуснати в продажба авансово.



Всяка една е в друг десен, въодушевен от архива на Ортиз – Wild Roses, Orchid Paradise, Cacatua и Coquelicots, с цел да „ оживее “ с нови нюанси в топло жълто,, горскозелено и тъмнокафяво с коралови детайли. Приказни кормила, отворени маншети и изтънчени елементи допълват женствеността на всяка рокля. Как да ги съвместим ли? С обилни бижута, цветни чанти, ботуши, повърхностно пусната коса и oversize. По този метод ще реализираме обичания си бохо изискан, с цел да прибавим повече цвят и равнодушие в стайлинга си, без значение от температурите на открито.

„ Принтовете идват от моята пристрастеност към цветята, палмовите дървета и красивите цветове, които съм щастлива да виждам през прозореца, когато се събудя в дома си в Кали, Колумбия. Отпечатъкът на Латинска Америка и нейната неповторима празнична атмосфера са неща, които могат да се почувства във всеки един дизайн на Ortiz. Затова съм разчувствана, че толкоз доста дами по света ще имат опцията да се допрян до Колумбия с помощта на колаборацията Johanna Ortiz x H&M “, споделя Джоанна Ортиз.



 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР