Изключително интригуващ сблъсък между кандидати на Има такъв народ (ИТН),

...
Изключително интригуващ сблъсък между кандидати на Има такъв народ (ИТН),
Коментари Харесай

ИТН, ГЕРБ и БСП влизат в сблъсък за Благоевград

Изключително завладяващ конфликт сред претенденти на " ИТН " (ИТН), ГЕРБ и Българска социалистическа партия ще се състои на частичния избор в Благоевград. През уикенда групировката на Слави Трифонов се записва в ЦИК за присъединяване, а съвсем несъмнено кандидатът й ще бъде някогашният общински консултант и народен представител в късия парламент през април Илко Стоянов. В средата на предходната седмица ГЕРБ поддържа ръководителя на общинския съвет Андон Тодоров. Зад него застана и мощната в района Вътрешна македонска революционна организация. По-рано Българска социалистическа партия даде рамо на досегашния кмет Румен Томов.

Засега публично регистрирани са Тодоров и Томов като самостоятелни претенденти, а предприемчив комитет издига и локалната общественичка Людмила Костадинова. Най-вероятно претендент на " Демократична България " ще е лекарката Виктория Каракостова.

Изборите ще се проведат на 27 юни. Най-вероятният втори тур ще се организира тъкмо седмица преди предварителния парламентарен избор.

Освен партийно, изборите в Благоевград са от голяма важност и поради машинното гласоподаване. Градът е полигонът, на който ще бъде тествано то във разновидността, разпореден от новия Изборен кодекс. В общината има 150 секции, като единствено в 15% от тях избор ще се упражнява по обичайния метод. 

Още по тематиката: 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР