Изключително емоционално премина срещата с Огнян Ганчев, първият човек изкачил

...
Изключително емоционално премина срещата с Огнян Ганчев, първият човек изкачил
Коментари Харесай

Емоционална среща в с. Деветаки с първия човек с трансплантирано сърце, изкачил Монблан

Изключително прочувствено мина срещата с Огнян Ганчев, първият човек изкачил връх Монблан с трансплантирано сърце. Събитието стана на 16 декември 2022 година в село Деветаки, община Ловеч.

Срещата е проведена от Община Ловеч, кметството на селото и план „ Активни жители “ в селата “ на Сдружение Деветашко плато.

Селското читалище се оказа тясно за жителите и гостите на Деветаки, които се срещнаха с историята и идеята на Огнян. На срещата участваха Ива Таралежова, ръководител на Сдружението „ Деветашко плато “, Даниела Цанова, секретар на Община Ловеч, Диана Василева, кметски наместник на село Деветаки, доста посетители от селата на Сдружение „ Деветашко плато “, както и от Троян и София.

В задушевна конюнктура с горяща камина, топъл билков чай и вкусна баница и погача, домакините поздравиха всички посетители, след това разговаряха за донорството като идея в живота на Огнян Ганчев. Детелина Карапетрова, ръководител на читалището и член на „ Деветашко плато “, подари на забавния събеседник икони с благопожелание за здраве и нови покорени върхове.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР