"Изключително едностранчива!", "клеветническа" "удар под кръста срещу принц Чарлз" -

...
"Изключително едностранчива!", "клеветническа" "удар под кръста срещу принц Чарлз" -
Коментари Харесай

Британци нападнаха тв сериала Короната, очернял образа на принц Чарлз

"Изключително едностранчива! ", "клеветническа " "удар под кръста против принц Чарлз " - по този начин хиляди британци реагираха на последния сезон на поредицата "Короната ", която те упрекнаха в случайно оклеветяване на облика на английския престолонаследник, предава Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Най подложена на критика бе онази част от сериала на Нетфликс, отдадена на връзките сред принц Чарлз и неговата първа брачна половинка, починалата принцеса Даяна.

Четвъртият сезон на "Короната " бе отдаден на приобщаването на Лейди Ди към кралското семейство. На дребния екран тя е превъплътена от актрисата Ема Корин. В облика си тя се изявява като самотна избраница, по-късно като объркана и уплашена млада брачна половинка, изправена пред един студен и кръшкащ сътрудник, не съумял да загърби младежката си обич Камила.

Създателят на поредицата Питър Морган твърди, че е проверявал неведнъж и под лупа всички обстоятелства от живота на кралската двойка, и то най-много що се отнася до интимния им живот. Но съгласно публиката и познавачите на кралския двор, този път той наподобява е отишъл прекомерно надалеч.

В "Короната " лейди Даяна е разказана като жертва-страдалка на неприятния принц Чарлз. Специалистката по кралските каузи Пени Джунър бе изключително възмутена от представянето на облика на английския престолонаследник, което тя прави оценка като клеветниеско. Според нея Чарлз не е бил отговорен за булимията на Даяна. По нейните думи "Короната " ще образува мнението на милиони хора по света, мислейки поредицата за историческа действителност. Така сериалът ще навлече на бъдещия крал на Англия недостоен и срамен имидж, против който ще му е мъчно да се отбрани.

Проваленият брак на принц Чарлз и лейди Даяна е една доста мъчителна тематика за милиони британци, изключително след трагичната гибел на принцесата на Уелс в Париж през 1977 година Но от този момент, означават познавачите, принц Чарлз съумя доста да се еманципира от моралните обвинявания против него, изключително след брака му с Камила. По този мотив вестник "Дейли мейл " прикани "Нетфликс " да поемат своята отговорност и да дадат знак на феновете, че това не е същинската история на събитията, а единствено художествена небивалица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР