Изказванията на Корнелия Нинова, че изборите ще бъдат фалшифицирани граничат

...
Изказванията на Корнелия Нинова, че изборите ще бъдат фалшифицирани граничат
Коментари Харесай

Тома Биков отговори на Нинова

Изказванията на Корнелия Нинова, че изборите ще бъдат фалшифицирани граничат с офанзива против демократичния ред. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков в изявление от парламентарната естрада по дебатите по измененията в Изборния кодекс.

„ Нормално е Нинова да има мнение по другите текстове. Опозиция и ръководещи и всяка политическа мощ да показва своето мнение и идея по другите въпроси. Притеснителното е внушението, че изборите ще бъдат фалшифицирани. В тази зала би трябвало да бъдем доста виновни към изборния развой. Когато доверието в изборите бива нарушавано, тогава демокрацията изчезва, изборите са нелегитимни и обществото изпада в безпорядък “, сподели още Биков.

„ Демокрацията е извънредно нежно нещо. Тя може да завърши за няколко часа безусловно. Виждали сме такива случаи в чужбина и то не в далечното минало, а напълно неотдавна “, разяснява депутатът от ГЕРБ.

"БСП прави акцията си върху това, че изборите ще бъдат фалшифицирани. Защо ли, тъй като знаят, че ще ги изгубят. Това може да прави работа на вашия конгрес, когато загубите изборите, единствено, че това е удар върху демократичните устои на българската страна “, приключи Тома Биков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР