Изказване от микрофона по време на вчерашния протест на “Възраждане

...
Изказване от микрофона по време на вчерашния протест на “Възраждане
Коментари Харесай

ВИДЕО Протестът на "Възраждане" пръкна "звезда": Ще бъдете управлявани чрез 5G системите!

Изказване от микрофона по време на вчерашния митинг на “Възраждане ” против “зелените документи ” провокира бурни и подигравателни реакции в обществените мрежи. Днес в онлайн пространството даже циркулира събитие - “Масово учене на биология 6 години ”.
Стотици последователи на партията на Костадин Костадинов се събраха пред Народното събрание през вчерашния ден, с цел да изразят недоволството си от въведените “зелени документи ”. Заговори се за фашизъм и отнемане от цивилен права. Стигна се и до ескалация на напрежението, конфликти с полицията, потърпевши и арести, откакто стачкуващите пробиха полицейския кордон и се пробваха да влязат в постройката на Народното събрание. По думите им - спокойно, с цел да попитат народните представители по кое време ще анулират “зелените документи ”. 

По време на митинга от микрофона имаше разнообразни изявления. Едно от тях обаче притегли вниманието, а мненията по адрес на изказалата се жена, не закъсняха. 

“Няма да кажа името си, с цел да не ме репресират тези, които са в Народното събрание, тъй като те не са българи. Но ще кажа за себе си - учила съм шест години биология и знам, че това не са никакви ваксини! Това са пробни коктейли, които вкарват във вас чип и неща, които ще разрушат вашата независимост. Ще бъдете ръководени посредством 5G системите. Така че никой да не се имунизира!! ”

Пламенното слово бе посрещнато с аплодисменти на площада, само че с насмешки в интернет. Една от тях е проведеното иронично събитие

Ето и част от колажите

НОВО!

Шапка “Възражданейка ”! (Ex-Будьоновка)
Решение за идващия митинг!
С вградени:
- Дечипизатор!
- 5G неутрализатор!
- Фалшив зелен документ!
- Допълнителен мозък!
- Анти-кемтрейлс вентилатор!
С топла подплата - за зимни митинги!
ZA CENI - NALI4NI!!!

.

 

  .

.

 

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР