Изискано парти се състоя в и професионално обучение „Пепе“. Поводът

...
Изискано парти се състоя в и професионално обучение „Пепе“. Поводът
Коментари Харесай

Когато се работи с любов, конкуренция няма

Изискано празненство се състоя в и професионално образование „ Пепе “. Поводът беше 15-годишнината от основаване на образователния център и началото на новата образователна година.

При съблюдаване на всички предписани коронавирус ограничения чаровната стопанка посрещна в моден черен тоалет посетители и другари, които са нейни дипломирани курсисти, сътрудници и искащи да започват в този момент през новата година.

Сред балони, цветя и нежна музика коктейлът беше открит типично по женски, с леко забавяне. стартира презентацията си с тост-поздрав към своите посетители и с ретроспекция на тези незабелязано минали 15 години.



„ Първият випуск беше от 10 души козметици в далечната към този момент 2005 година “ На екран се появи фотография с усмихнатите лица на девойките от първия курс, част от които участваха измежду гостите на вечерта. В началото стартират с курсове за козметици, като след това към програмата на Учебен “ се прибавят и такива за фризьори, маникюристи, гримьори. „ Сред тях прави усещане Ашли, която, защото не приказва български, се нуждаеше от превода на своя брачен партньор “, показа с трогване домакинята. През годините се оказва, че най-вече искащи професионална подготовка има измежду маникюристите.

Находчивостта и професионализмът на Йоана основават марката и резервират само че с цел да бъде през днешния ден тя пример за качество, нейната създателка се доверява на своя екип от стимулирани и чудесно готови преподаватели. „ Аз не бих се справила без тях - споделя тя, а в очите ѝ се чете всичко останало. - Най-голямата инвестиция след положителното обучение се оказват хората, с които работиш. Тези, на които се доверяваш, с които се обогатяваш, с които, спорейки, стигате до истини, които са в полза на работата, които те доизграждат и усъвършенстват. “



Завършилите образование в образователния център получават удостоверение за професионална подготовка, лицензирани от НАПОО към МОН. На видеопрезентация домакинята сподели кои са само приетите в България документи, а при предпочитание от страна на курсистите могат да се снабдят и с юропаст, който разрешава да се работи и в Европа.„ Имаме такива фрагменти в Холандия, Германия и Белгия “.

Презентацията на беше прекъсвана от приветствените адреси, които получи от свои сътрудници от цялата страна.

Цветелина Майморова - „ Кралица на козметиката “от „ Лидера груп “, пожела здраве и обич към специалността и още: „ Колеги, не спирайте да се квалифицирате “, а на юбилярката - да има от ден на ден искащи, които да си вземат от нейната обич към хубостта и професията”.

Председателят на „ Асоциация да съхраним дамата “, гр. Варна, Йорданка Ненчева акцентира на това, че “ не е единствено учебно заведение за хубост. Най-важното в работата на центъра е, че се дават познания и насоки, които са хуманни и добротворни.

Председателят на Асоциацията на козметиците в България Татяна Викторова мощно развълнува домакинята с живото си включване. Тя посочи, че не може да се приказва за конкуренция в сектора, когато се работи с обич. „ Обичайте работата си и вярвайте, че дружно можем повече! “, бяха финалните ѝ думи.

В своята към този момент дългогодишна процедура се е сблъсквала с какво ли не, само че съумява постоянно да сътвори една другарска атмосфера и с нейните възпитаници, след това сътрудници, са като едно огромно сплотено семейство. Пътят е един - „ образование, а в него да се намира постоянно и място за наслада и развлечение “, споделя тя.



По време на пандемията, която затвори опциите за работа в бранша, намират излаз през онлайн образованието. Доказателство за сполучливия модел на работа са две от курсистките ѝ, които освен приключват, само че и откриват свои лични салони. Ето за какво бяха наградени с грамоти за креативност и съобразителност по време на пандемия.

В “ се оферират курсове както за начинаещи, по този начин и модулно образование за извличане на спомагателни квалификации на към този момент приключили и работещи експерти. Помислено е за тези, които желаят да стартират да учат, само че са финансово обезпокоени. За тях е предоставена опцията „ която разрешава да се учи и заплаща разсрочено, без лихви.

Пандемията промени освен живота, само че и формите на дамите и господата. Специалистите в центъра намират излаз от обстановката с неповторимата инсталация, която извайва телата и която можете да наемете от центъра, тъй като той непрестанно осъвременява своите машини и дава бизнес опция за тези, които не могат да си го разрешат. Трите най-търсени естетични процедури се оказват лифтинг, целулит и епилация.

През последната 1,6 -2 година създали консултантски услуги. С помощта на експертите в центъра, които да дадат своите професионални насоки, и счетоводител-консултант, който да пресметне опциите и възможните опасности, можете да потърсите помощ в избора на помещение и подобаваща инсталация за разкриване на бюти център, рекламната и маркетинговата тактика, намирането и задържането на клиенти, качеството на предлаганите услуги и повишението на рентабилността, тъй като „ в последна сметка всеки работи и поради своята евентуална облага “. Единствено се предлага опцията за работен стаж от 3 до 6месеца с действителни клиенти, което разрешава теоретичните познания да се затвърдят в практическа среда.

В края на формалната част награди с дипломи свои отличени възпитаници и сътрудници и раздаде специфични награди, изтеглени след лотария с анкети, която се разигра.

Надежда Грозданова - учител по фризьорство и дълготраен треньор за напреднали, с доста страст и обич описа за своя професионален опит. За нея професионализъм се развива от знанията, по тази причина, както самата тя уточни, „ човек би трябвало непрестанно да се образова, да се развива, да е в крайник с новото “. Надежда Грозданова, Елена Донкова - учител по маникюр, Надя Загорчева - микропигментация, Елица Симитчиева и целият екип от 25 преподаватели имат вяра в общото бъдеще на образователния център и на неговите курсисти, тъй като в “всичко е изпипано до най-фините елементи, с цел да получат от преподаватели, до възпитаници, а по-късно и клиентите, единствено най-хубавото!

Коктейлът продължи с музика и професионални диалози до късно вечерта, а ние от „ Марица “ пожелаваме освен сполучлива нова образователна година, само че и още доста все по този начин прочувствени и усмихнати рождени дни!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР