Изглежда, че Златка Райкова и настоящата съпруга на Благой Георгиев

...
Изглежда, че Златка Райкова и настоящата съпруга на Благой Георгиев
Коментари Харесай

Полина копира Златка: Заформя се истинска война между двете жени на Джизъса

Изглежда, че Златка Райкова и актуалната брачна половинка на Благой Георгиев - Полина, не са безразлични една към друга. Въпреки че плеймейтката, която към този момент е бременна от новия си обичан - Карен, се старае да не демонстрира никакво отношение към Джизъса и дамата, поради която я изостави, въпреки всичко се усеща, че не я утвърждава. 

И до момента в който сега Благо се готви за присъединяване си в " Сървайвър ", за което се приказва, че ще вземе големия хонорар от 300 хиляди лева, сред двете се заформя съществено състезание в мрежата. Напрежението стартира да се повишава през уикенда, откакто Полина последва образеца на Златка и стартира диалог с почитателите си в Инстаграм. За плеймейтката пък това е традиция от доста време насам и всяка неделя приканва почитателите си да ѝ задават въпроси, на които да дава отговор на видео в стори. 

Фактът, че Полина също реши да го направи тъкмо в неделя, подтикна потребителите в мрежата да мислят, че тя просто копира Златка. И до момента в който Райкова за следващ път обясняваше какъв брой кг е качила, по какъв начин е обиколила половин свят с Карен и къде ще е идната дестинация, нейните почитатели незабавно я сигнализираха, че актуалната брачна половинка на Джизъса я копира. Те не посочват непосредствено името на брачната половинка на Благо. 

 Златка

Златка отхвърли да разяснява решението на Поли за диалог с почитатели по същото време, в което тя се вихреше в Инстаграм. Плеймейтката изясни, че си ляга рано и към този момент е време да поспи, само че Hotnews.bg с неспокойствие чака идната неделя, с цел да види по какъв начин ще протекат диалозите с почитателите на двете.

 Полина

В отговорите на въпросите си пък Полина изяснява, че родителите ѝ не били никак удовлетворени, като разбрали с кого излиза. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР