Изглежда, че през 2021 г. няма нищо по-лесно от това

...
Изглежда, че през 2021 г. няма нищо по-лесно от това
Коментари Харесай

Хейтъри ще кажат, че е Photoshop: Тита шашна с нова визия, феновете ѝ са изумени!

Изглежда, че през 2021 година няма нищо по-лесно от това да нанесеш мечтани козметични корекции по себе си. От началото на годината неедна известна българка отскочи до Истанбул, откъдето се върна с нов нос, нов бюст или нови скули. 

Виж още: Теди Бургазлиева призна за сериозен проблем, който имала в предишното

Май към към този лист към този момент можем да прибавим и Тита, която шашна с нова визия в Instagram. Става въпрос за тази фотография:

Виж още: Фики мечтае за още деца, синът му към този момент демонстрира гений! Певецът откровен за най-тежкия миг в живота

Ако има намеса на фотографията, то най-вероятно става въпрос накакъв тип филъри. Както и лещи в зелен цвят. А може да става въпрос и за филтър на Instagram. Певицата не разяснява, не разяснява и под мненията на почитателите ѝ - част от които са много сериозни. 

Следващата фотография в профила ѝ към този момент е на добре познатата ни, усмихната Тита. Под нея рецензиите ги няма, в противен случай - певицата е засипана от похвали. 

Виж още: Как се прости изневярата? Историята на Тяна и Иво от " Един за различен "

Самата Тита напоследък развива профила си типично по инфлуенсърски, нещо което евентуално ще се промени от 1 април, когато най-сетне заведенията и питейните заведения отворят. 

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР