Изглежда, че Мария никога няма да се раздели със сцената

...
Изглежда, че Мария никога няма да се раздели със сцената
Коментари Харесай

Иди ми, дойди ми: Мария пуска нова песен?

Изглежда, че Мария в никакъв случай няма да се раздели със сцената дефинитивно. И въпреки няколко пъти тя да се отхвърля и завръща в музиката през последните две години, тя не стопира да изненадва почитателите си.

Такъв е казусът и с последните сторита на фолкдивата, в които тя недвусмислено декларира освен, че е подготвена да зарадва феновете си с нова ария, само че и да направи присъединяване. В изявленията Мария насочва питане към почитателите си дали биха желали ново парче от нея и среща онлайн евентуално на клубната сцена.

 Мария

Отговорите от почитателите ѝ са повече от безапелационни, като някои от тях гласят: "Да, време е кралицата да се завърне ", "Ооо, да, на 1000%, ти си най-хубавата. Липсваш ни ", "Това сънуваме всеки ден ", "Иска ни се и още по какъв начин " и доста други в същия дух.

 Мария

Очевидно певицата се е затъжила за сцената, въпреки и да съобщи изрично преди време, че в този момент се е посветила напълно на персоналния си живот и няма планове да бъде толкоз дейна, каквато е била постоянно. И очевидно брачният партньор ѝ Мирослав ѝ дава зелена светлина за изяви и нови планове и я поддържа изцяло.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР