Изглежда, че любовта между Елица и Алекса от Игри на

...
Изглежда, че любовта между Елица и Алекса от Игри на
Коментари Харесай

Елица от Игри на волята официално стана сръбска снаха?

Изглежда, че любовта сред Елица и Алекса от " Игри на волята " става единствено по-силна с времето, макар че в шоуто трябваше да бъдат разграничени за дълго време. Днес двамата са още по-щастливи и бронзовата олимпийска медалистка към този момент е утвърдена за сръбска снаха.

Според информацията в медиите, Алекса е срещнал обичаната си с родата си в Белград малко след финала на фотосите на " Игри на волята ". Елица съумяла доста бързо да завоюва благосклонностите на родителите на половинката си, а още по-голям плюс е, че тя споделя пристрастеността му към спорта. Днес околните на Алекса сигурно харесват чаровната боркиня още повече, когато се убеждават и от дребния екран какъв брой го обича и държи на връзките им. И даже е подготвена да се бори, единствено и единствено да получи вечеря с него след извоювана борба на арената.
                             

Алекса от своя страна също познава фамилията на Елица, което живее във Варна и споделя, че харесва България, освен поради обичаната си, само че и поради красивата природа.

 
                             

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР