Изглежда, че животът на Джейсън Момоа не е никак лек

...
Изглежда, че животът на Джейсън Момоа не е никак лек
Коментари Харесай

Джейсън Момоа живее във ван след развода с Лиса Боне

Изглежда, че животът на Джейсън Момоа не е по никакъв начин лек след развода с обичаната му Лиса Боне. И макар че двамата сякаш се разделиха като другари, сега секссимволът от "Игра на тронове " живее с една концепция по-добре от зарязан домакински любим. Може и да звучи жестоко, само че папараците са изловили артиста към новото му жилище - кемпер ван, паркиран в задния двор на къщата на негов непосредствен другар. И наподобява, че холивудският чаровник в действителност живее в него към сегашния миг.

 Лиса Боне, Джейсън Момоа

Припомняме ви, че Джейсън и Лиса най-изненадващо оповестиха раздялата при започване на този месец след 17-годишен съюз. През последните дни Момоа не наподобява по никакъв начин добре, като кръжи към кемпера си в опърпани облекла, а на ръката му към този момент няма и помен от брачна халка.

Jason Mamoa living in a van parked in a pal's yard after his split from Lisa Bonet
— Mirror Celeb (@MirrorCeleb)
Не е публично оповестено дали той е напусал тузарския си дом, който делеше с Лиса и двете им деца, само че очевидно към този момент се е преселил в кемпера. Според непосредствен на артиста, той е избрал да спи във ван, защото е предпочитал да прекарва нощите си покрай плажа, вместо да си наеме хотелска стая, до момента в който си откри ново жилище. И че Джейсън не е от звездите, за които луксът е най-важното.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР