Издирвателните екипи откриха четири тела и търсят още двама души,

...
Издирвателните екипи откриха четири тела и търсят още двама души,
Коментари Харесай

Стряскащи кадри: Четирима загинали, двама в неизвестност след срутване на мост в Тайван

Издирвателните екипи откриха четири тела и търсят още двама души, оповестени за изчезнали от риболовен плавателни съдове, оказали се на местопроизшествието сега на сриването на мост в Тайван, съобщи AP, представена от 24 часа.
Националната работа за противопожарна защита разпознава две от жертвите като индонезийци и една като филипинец. Самоличността на четвъртата жертва към този момент е неустановена.
Общо 20 души са потърпевши и сега са настанени в болница.Десет души са приети в болница с пострадвания. Другите девет са филипински и индонезийски риболовци, положението на единия от които, индонезиец, е съществено, съобщи тайванската Централна осведомителна организация, като се базира на организацията за асортимент на личен състав на служащите.
По него се движела и нефтена цистерна, която при сриването се запалила, водачът е избавен, само че със съществени изгаряния и е настанен в болница.
На фрагментите се вижда моментът, в който мостът се срути на 1 октомври.

Мостът е издигнат преди 21 години и е дълъг 140 метра. Той се намира в в Нанфангао, риболовно пристанище в окръг Илан - източната част на остров Тайван - на към 60 км югоизточно от столицата Тайпе. Той се срути върху преминаващи под него кораби и рани хора.

В момента военните са разположили плаваща платформа, с цел да оказват помощ на служащите да отстранят отломките и да опитат да извадят два от общо трите риболовен кораба отдолу под рухналите елементи от моста. Друга лодка беше извадена още през вчерашния ден. Предполага се, че всички жертви са служащи в областта на риболова от Индонезия и Филипините. Те били там, с цел да избегнат тайфуна " Митаг ", който удари острова със мощни ветрове и дъждове и рани минимум 20 души. Очаква се бурята да доближи Южна Корея довечера.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР