Издателят на американското порносписание Хъслър Лари Флинт публикува обява във

...
Издателят на американското порносписание Хъслър Лари Флинт публикува обява във
Коментари Харесай

Лари Флинт обяви $10 млн. награда за информация, с която да свали Тръмп от власт

Издателят на американското порносписание " Хъслър " Лари Флинт разгласява публикация във " Вашингтон пост ", в която предлага 10 млн. $ за всякаква информация, която може да се употребява за задействане на процедура за импийчмънт на Доналд Тръмп.

" 10 млн. $ за информация, която ще докара до импийчмънт и освобождение от служба на Доналд Тръмп! ", гласи обявата, която заема цяла страница.

" Смятам, че мой патриотичен дълг и дълг на всички американци е да свалим Тръмп, до момента в който не е станало прекомерно късно ", написа още Флинт.

Той изброява множество причини, заради които съгласно него Тръмп би трябвало да бъде отхвърлен: компрометиране на вътрешната и интернационалната политика, изговаряне на стотици нагли неистини, недодялан непотизъм, назначение на неквалифицирани персони на високи постове. 

Процесът на импийчмънт е " мръсна, скандална работа, само че алтернативата - още три години дестабилизираща дисфункция - е по-лоша ", споделя още Флинт. 

В края на обявата му има безвъзмезден номер и имейл адрес. 

Флинт е един от най-непримиримите и крайни съперници на американския президент. Миналата година, по време на президентската кампания  той разгласи 1 милион $ за оня, който даде видео или аудиозапис, " хванал " Тръмп в незаконно или полово непочтено държание. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР