Издателска къща ХЕРМЕС“ представя УВЛЕЧЕНИЕТО от Сандра Браун Обем: 400 стр. Цена: 17,95 лв. ISBN:

...
Издателска къща ХЕРМЕС“ представя
УВЛЕЧЕНИЕТО
от Сандра Браун
Обем: 400 стр.
Цена: 17,95 лв.
ISBN:
Коментари Харесай

Ново издание на хит на Сандра Браун

Издателска къща „ ХЕРМЕС “

п редставя

УВЛЕЧЕНИЕТО

от Сандра Браун

Обем: 400 стр.

Цена: 17,95 лева

ISBN: 978-954-26-2285-7

Превод: Дори Габровска  

Ново издание на един от най-знаковите романи на Сандра Браун.

Очаквайте на 15 август!  

За книгата  

Рени Нютън е ослепителен хирург. Призована като правосъден заседател в процеса против наемния палач Рики Лозада, доктор Нютън не изневерява на професионализма и правилата си. Липсват доказателства и с нейния глас Лозада е разгласен за почтен. Сблъсъкът й с него обаче няма да завърши дотук.
Уик Тредгил е детектив в неопределен отпуск поради драматичен случай. Той води своя персонална война. Война против оправдания палач. Темпераментен, яростен и влюбен, Уик е твърдо решен да съсипе Лозада, който жадува единствено едно: да има Рени Нютън
Макар да не се доверяват изцяло един на различен, Рени и Уик се сплотяват. Защото това е единственият им късмет да оцелеят.  

За създателя  

Сандра Браун е създател на над  седемдесет бестселъра, влезнали в класацията на „ Ню Йорк Таймс “ и продадени в над 8 0 милиона екземпляра по целия свят. Тя е единственият публицист, който е имал 3 заглавия в класацията едновременно. Пише професионално от 1981 година. Произведенията й са преведени на 34 езика.

Писателката печели признанието на критиците, удостоили я с премиите Уелдънбукс и Далтън, с премията на Романс Райтърс ъв Америка за достижения в жанра, с отличителния знак на триумфа на Американ Бизнес Уименс Асосиейшън, с премията за изключителни литературни достижения и премията Ей Си Грийн.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР