Издънка на едно от водещите политически семейства в Пакистан предупреди,

...
Издънка на едно от водещите политически семейства в Пакистан предупреди,
Коментари Харесай

Икономиката на Пакистан не може да си позволи ново отлагане на изборите, предупреждава Зардари

Издънка на едно от водещите политически фамилии в Пакистан предизвести, че страната не може да си разреши в допълнение отсрочване на изборите, планувани за идващия месец, защото се бори с продължителна икономическа рецесия и все по-нестабилна обстановка със сигурността.

„ Пакистан се оправя с съвършената стихия от рецесии “, сподели Билавал Бхуто Зардари, наследник на някогашния министър председател Беназир Бхуто и ръководител на демократично насочената Пакистанска национална партия, сподели пред Financial Times.

Изборите бяха нужни „ през вчерашния ден “, добави Зардари, с цел да се сътвори държавно управление, което да се оправи с „ нашето икономическо състояние, безработица, беднотия, инфлация, достигаща исторически равнища [и] тероризъм “.

Предупреждението на Зардари идва, до момента в който Пакистан се бори с изострен стопански спад, както и с повишаване на смъртоносните терористични офанзиви. Тази седмица Пакистан замени невиждани офанзиви със прилежащ Иран, за които Исламабад и Техеран споделиха, че са ориентирани към сепаратистки терорист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР