Изданията във Великобритания съобщиха, че Манчестър Юнайтед може в скоро

...
Изданията във Великобритания съобщиха, че Манчестър Юнайтед може в скоро
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед обмисля разрушаването на „Олд Трафорд“

Изданията във Англия оповестиха, че Манчестър Юнайтед може в скоро време да вземе решение да събори „ Олд Трафорд “, с цел да построи чистов нов стадион, като това е съществена част от проектите за обновяването в клуба.

„ Червените дяволи “ домакинстват на своя стадион в продължение на 112 години след откриването му през 1910-а година. Безспорен факт е, че 75-хилядният стадион не претърпял доста реновации в последните няколко години.

През 2006-а година арената беше разширена до настоящия му потенциал, а оперативният шеф в клуба Колет Рош удостовери проектите за модернизиране на стадиона.

Според The Guardian, в Юнайтед съществено са обмисляли разновидността за цялостното разрушение на „ Олд Трафорд “ и построяването на чисто нов стадион на същото място, само че са стигнали до заключението, че това би трябвало да се дебатира с последователите на клуба преди да се подхващат дейности.

В отчета на изданието се прибавя, че реакцията на почитателите и загрижеността къде ще играят домакинските си мачове през това време, ще бъде извънредно отрицателна. По този метод се счита, че цялостното разрушение на „ Олд Трафорд “ и издигането на нов стадион е малко евентуално, само че клубът ще продължи с бъдещите съвещания със своите почитатели преди да вземе окончателното решение.

Манчестър Юнайтед има доста стабилен връх на своя стадион във Висшата лига, когато води в резултата до полувремето – 278 пъти е печелил в последна сметка, 23 пъти е завършвал наедно и нито един път не е допускал цялостен поврат.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР