Изчистени линии, лукс, минимализъм и любов към детайла поднася Алисия

...
Изчистени линии, лукс, минимализъм и любов към детайла поднася Алисия
Коментари Харесай

Силен моден дебют за Алисия с колекцията Second Skin на бранда Alice x Evis

Изчистени линии, разкош, минимализъм и обич към детайла сервира Алисия с новата си лимитирана авторска сбирка Second Skin.

Моделите са създадени в България и извайват съвършени силуети, въодушевени от актуалната жена - стимулирана, харизматична и мечтана. 

 

Колекцията е замислена като всекидневно облекло, което елементарно се трансформира в съвършена вечерна визия.

 

Талантливата певица за следващ път застава пред фотообектива като рекламно лице на персоналния си бранд Alice x Evis. Тя театралничи секси доброволно на един от най-актуалните спортни уреди - пилатес реформър, който стана шлагер измежду холивудските звезди. Изпълнителката насочва мощно обръщение, че новата й серия е отдадена на дамите, влюбени в тялото си и в дейния метод на живот.

 

След като през лятото на 2022 година изкусителката стартира линия бански костюми, през днешния ден тя предлага удобни сетове от full length клинове, leggings с дължина две пети над коляното, както и скъсени топове с паднало рамо в две вариации - пай и дълъг ръкав. Не е пропуснат шлагерът в уличната мода - прилепналият гащеризон в пай и дълъг вид, а за най-дръзките си последователки певицата предлага бикини с висока талия в непреклонно бяло, оранжево, цвят капучино, ванилов беж, сиво, черно и наложителният нюд колорит. Категорично наличие показват класическите спортни бюстиета в няколко вариации, дружно с безконечното боди с паднало рамо и дълъг ръкав или във вид винтидж трико от ерата на Джейн Фонда. Вярна на безпогрешния си нюх, Алисия е обогатила сбирката си с изтънчения цвят “асфалт ”, доминиран от сиво с капка нефт, типичен беж във вид “овесено мляко ” и безконечното черно.

 

Всички те са направени от новаторската материя soft air, която откриваме във фитнес селекциите на най-големите спортни марки. За повече великолепие тъканите са обогатени с еластан, който ги прави да прилепват и контурират тялото съвършено.

 

Моделите са идеално решение както за сесия по аеробика и фитнес, по този начин и за вечерно празненство, съчетани с жилетка на едри плетеници, over size сако, висок ток и наложителния изящен клъч. Ние към този момент актуализирахме спортния си дрешник от уеб страницата на Алисия https://aliceevis.com/ и сме подготвени за парещ рунд във фитнеса. Позволете си и Вие да се потопите в чувството за грациозност и съвършенство, преоткривайки многообразие от капсулни облекла, които са лесни за миксирани във всеки сезон.

Тагове: сбирката Second Skin бранд Alice x Evis Алисия моден дебют
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР