Изчакахме окончателните резултати. Имахме изпълнително бюро, на което ги обсъдихме.

...
Изчакахме окончателните резултати. Имахме изпълнително бюро, на което ги обсъдихме.
Коментари Харесай

ВИДЕО Корнелия влезе остро на Радев, обвини го в подкрепа към гъбата-двойник на БСП

Изчакахме окончателните резултати. Имахме изпълнително бюро, на което ги обсъдихме. Искаме най-много да благодарим на българските жители, структури и всички, които ни поддържаха в една хубава акция за Българска социалистическа партия, доста жива. Благодарим за труда, напъните и поддръжката, това съобщи водачът на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова на първия брифинг на социалистите след предварителните парламентарни избори, провели се на 2 април.

Горе-долу резервираме същия резултат в една манипулативна акция против Българска социалистическа партия, акцентира някогашният Министър на стопанската система и промишлеността.

През цялото време се внушаваше, че Българска социалистическа партия е завършила като партия. Планът за убийството на Българска социалистическа партия се провали. Гъбата-двойник беше " Левицата ", сподели още водачът на социалистите.

Тя укори и служебният кабинет за работа в услуга на новата лява коалиция.

" Левицата " е под чертата, а Българска социалистическа партия съумя да запази досегашния си резултат. За това, което бяха основани - съумяха, тъй като техните 50 000 гласа са на Българска социалистическа партия, посочи Нинова.

Българска социалистическа партия ще направи следното - след пускане на Народното събрание, ще създадем вътрешно-партийно допитване - да влизаме ли в държавно управление или ще бъдем съпротива.

Тези 9% не ни удовлетворяват, само че макар този напън против нас - удържахме. Ще работим за повишение на резултата, а анализът ще бъде друг, а точно област по област, добави Нинова.

Ще беседваме с всички, както и до момента, съобщи тя за бъдещи диалози за кабинет.

Казах кой провежда тази акция против Българска социалистическа партия. Областните шефове на Сливен и Габрово са назначени от президента Радев. Това беше акцията на " Левицата ", с цел да откъсне от нас. Това е група, която желае да унищожи Българска социалистическа партия, с пари и благоприятни условия за пропаганда, сподели Нинова от кое място съгласно нея идва офанзивата против столетницата.

Вместо камери се закупиха телефони. Пълен неуспех, съобщи Нинова за видеонаблюдението и добави, че служебният кабинет се е провалил с обезпечаване на тайната на вота.

Не мисля, че въпросът за промяна на управлението стои на дневен ред, за 128-ми път, има решение на Конгреса, съобщи ръководителят на " Българска социалистическа партия за България ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР