Избягвайте провокациите и да влизате в спорове и скандалиАктивността от

...
Избягвайте провокациите и да влизате в спорове и скандалиАктивността от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 25 март 2022

Избягвайте провокациите и да влизате в разногласия и кавги

Активността от предните дни се сменя с по-спокойно, даже апатично положение. Намалява силата и това може да ускори енергийният вампиризъм (в множеството случаи несъзнателно), по тази причина не допускайте отрицателното въздействие на другите към себе си. Избягвайте местата, където има скупчване на доста хора. Не общувайте с нервни, неприятни, сериозно настроени лица. Избягвайте провокациите и да влизате в разногласия и кавги, това е един от лесните способи за набиране на изчезнала сила.

Направете си равносметка за миналите три четвърти от лунния месец, дали сте изживели вярно това време, направихте ли всичко, което сте желали, израснахте ли духовно? Ако вярно сте живели, през днешния ден ще ви се открие някаква мъдрост. Ще постигнете избавление от ограничавания на света, ще откриете нещо ново в себе си.

Овен

Слънцето е във вашия знак и това ще ви даде голям подтик. Грейте като малко слънце от личния си център! С това положително отношение можете да изградите и оформите живота си изключително сполучливо.

Телец

Вие държите всички козове в ръцете си, изиграйте ги незабавно! Страдате от прекалено доста стрес. Това идва от поемането на прекалено много отговорности. Едно остаряло другарство ви съживява и въодушевява. Не се учудвайте, в случай че сътрудникът ви реагира ревностно.

Близнаци

Животът на връзката ви през днешния ден се разклаща малко. Това, което ще ви помогне в този момент, е балансиран метод. Опитайте се да дадете колкото се може повече отмора и релаксация на мозъка и тялото си. Здравословният метод на живот е по-голям от всеки път в тези стресови времена.

Рак

Бъдете доста деликатни с паричните транзакции сега. Инвестирането в този момент може да има много отрицателни, в случай че не и пагубни последствия, защото има огромна възможност да подкрепите неверния кон.

Лъв

В професионален проект вятърът ви духа в лицето. Тъй като това ви идва малко ненадейно, несъмнено би трябвало да се въздържате от взимане на прибързани решения. Това, от което се нуждаете сега, е отмора и търпение; не на последно място, да отделите значимото от маловажното и да измислите подобаваща тактика за деяние.

Дева

Ако в последно време сте натрупали възмущение и отчаяние, има огромен късмет да ги предадете на хората към вас в този момент. Използвайте този ден, с цел да помислите за доста неща в живота си и да планирате бъдещето си!

Везни

Не отлагайте днешната работа, единствено тъй като е неприятна за вас - на следващия ден ще бъде още по-лошо. За страдание, този ден е белязан от симптом на трескава, нервна и в огромна степен, безплодна интензивност. Не е уместно да започнете нови каузи.

Скорпион

Ако отдавате огромно значение на разсъдъка и потискате прочувствените си потребности, този ден може да бъде малко сложен. Чувствата също имат своята стойност. Вътрешното ви напрежение не е добра причина за съществени решения.

Стрелец

Вятърът, който в този момент духа в платната ви, ви разрешава да вършиме доста неща с огромна лекост. Грабнете опциите, които ви се дават. Насочете мислите си в позитивна посока през днешния ден! Мислете единствено за нещата, които в действителност можете да контролирате.

Козирог

Знаете какво желаете и го постигате с дисциплинираност и неизменност. Ако не зададете непостижими стандарти за личното си съвършенство, този ден ще се окаже работлив и удовлетворяващ.

Водолей

Не е нужно единствено да работите интензивно и непрекъснато да мислите за отговорностите си. Позволете си понякога и да се занимавате с красивите страни на живота. Става дума за намиране на здравословен баланс.

Риби

Днес елементарно можете да бъдете допрени прочувствено. Вашият персонален живот може да стане много натоварен за малко време. Чувствата са дълбоки и надлежно е мъчно да се отпуснете. Можете да дадете на живота си нова посока.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР