Избягалият затворник Владимир Пелов е бил убит буквално като в

...
Избягалият затворник Владимир Пелов е бил убит буквално като в
Коментари Харесай

Владимир Пелов убит като в уестърн, опитал да стреля, но напразно

Избягалият пандизчия Владимир Пелов е бил погубен безусловно като в уестърн - лице в лице. Той е опитал да стреля, само че е умрял пръв от раните си, научи БЛИЦ.


Марио Панчев

Мъжът, който съгласно проверяващите е стрелял - известният сутеньор и състезател от предишното Марио Панчев също е получил пострадвания и е бил настанен в реанимацията на " Пирогов ", откакто му е била осъществена интервенция. Той е бил откаран до София след стрелбата с персонален автомобил на негови другари, заяви късно нощес Директорът на Главна дирекция “Национална полиция” Христо Терзийски.

Часове след стрелбата в центъра на Ботевград той не се нае да удостовери дали убитият фактически е Владимир Пелов. По думите му в облеклата на натрупа не са били открити персонални документи. Застреляният мъж е бил облечен с дънки и връхна дреха с качулка.


Владимир Пелов

Сигналът за стрелбата в Ботевград е подаден полицията малко след 23 час на 5 юни. Според формалната, досега, информация, на място е бил погубен един мъж, а различен, с прострелни рани е откаран в " Пирогов ". По-късно стана ясно, че са били открити три оръжия, само че съгласно първичните изказвания на Христо Терзийски, участниците в престрелката са били двама - Владимир Пелов и Марио Панчев с прякор Големия.

Огледът продължи до рано тази заран, на място бяха пристигнали и екипи от Съдебна медицина - София.

Марио Панчев е прочут в крими средите, с голям брой регистрации за разнообразни закононарушения. Основната му активност е сводничество. Не е ясно дали преди този момент е влизал в спор с Владимир Пелов.

В предишното Марио Панчев - Големия е известен и като състезател, първенец на лежанка в категория над 120 кг, като подвига 240 кг още от първи опит.

Полицията потегли по горещи следи, че Владимир Пелов се укрива в Ботевград още на 2-ри юни. Тогава маскирани служители на реда заградиха и нападнаха изоставена постройка на болница по сигнал, че Пелов се намира там, само че той по този начин и не бе открит.



Владимир Пелов избяга от пандиза дружно с различен престъпник - Радослав Колев на 3 април. Измъкването им е безусловно като на кино. Двамата се доставят с оръжие, след което съумяват да стигнат до мястото за приемане на пратки и да избягат.

На 17 май излиза наяве, че Владимир Пелов е написал писмо до президента, омбудсмана и няколко национални медии.

В осем страници той разказва претекстовете си да избяга от пандиза. Твърди, че е наказан незаслужено, получил е тежко наказване, което е еднакво на смъртна присъда и това го е провокирало да избяга. Разследващите, обаче, са уверени във виновността му.

Все още не е ясно и какво е провокирало срещата и стрелбата сред Пелов и Марио Панчев. Полицията занапред ще извърши разпит на очевидци и възможни очевидци.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР