Избухна голям медиен скандал, свързан с легендария пилот Михаел Шумахер.Преди

...
Избухна голям медиен скандал, свързан с легендария пилот Михаел Шумахер.Преди
Коментари Харесай

Една медия много прекали и злоупотреби с легендарния пилот Михаел Шумахер

Избухна огромен медиен скандал, обвързван с легендария водач Михаел Шумахер.

Преди повече от девет години Михаел Шумахер претърпя тежък случай на ски във френските Алпи. След това трагично събитие някогашният играч е отвън публичното внимание. Не е ясно по какъв начин се оправя през днешния ден - фамилията му поредно пази персоналния му живот.

Въпреки всеобщия интерес на доста медии, изявленията с легендата на Формула 1 не са разрешени. Не всички таблоиди обаче могат да одобряват това. Заглавието с удебелени букви на корицата на списание " Die Aktuell " от 15 април гласи: " Михаел Шумахер: първото изявление ". 

Зад целия материал стои подправен диалог, в който редакторите на списание " Die Aktuell " са предиздвикали изкуствен интелект да формулира отговори на въпросите на изявлението.

Корицата на списание " Die Aktuell " препраща към изфабрикуваното изявление с Михаел Шумахер.

Като индикация, че изявлението е подправено стои добавката в текста " Звучи лъжливо същинско “ под удебеленото заглавие. То е написано с дребни букви.

В хода на подправеното изявление Шумахер дава отговори дали да вземем за пример ще се върне в общественото пространство в бъдеще или какво е здравословното му положение.

" Интервюто беше в интернет. На уебсайт, който е обвързван с изкуствения разсъдък или в резюме AI. “

Онлайн порталът " Übermedien " подходящо обобщава съмнителното деяние в медиен обзор: " Твърде неуместно, с цел да е истина. " Тази " забележителна безочливост " няма нищо общо с публицистиката.

Възможно е да са употребени и остарели изявленията на звездата и да е сраснат текст с тях, написа Труд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР