Избра се абсолютно незаконна за нас комисия, която заменя други

...
Избра се абсолютно незаконна за нас комисия, която заменя други
Коментари Харесай

Пеевски: Ще поискаме всички бити полицаи да бъдат изслушани в парламента

Избра се безусловно противозаконна за нас комисия, която заменя други органи. Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, откакто Народното събрание реши да бъде основана краткотрайна анкетна комисия за инспекция на обстоятелства условия за практикуване на несъразмерна мощ от органите на Министерство на вътрешните работи при митингите пред Националния стадион.

„ Разследване на какво? Хората си свършиха работата. Има си инспекторат, има си прокуратура - какво ще прави тази комисия? “, разяснява той в коридорите на Народното събрание.

„ За нас е нелегално това, което се прави. Подкрепихме да има ръководител, тъй като се видя, че без Движение за права и свободи не може да има и ръководител тази комисия. Правят е с цялостен популизъм, с цел да пазят нещо, не знам какво. Виждам, че сътрудниците желаят да разграждат страната, което се случва от доста години. Трябва да стартираме да градим, тъй като скоро несъмнено ще има комисия да проверяваме и депутати. Искате ли да създадем комисия за следствие на проверява депутати, които разрушават страната. Нея ще я подкрепим “, добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР