Изборите бяха фалшифицирани. Подавали сме много пъти сигнали, но аз

...
Изборите бяха фалшифицирани. Подавали сме много пъти сигнали, но аз
Коментари Харесай

Лидерът на Възраждане вярва твърдо, че партията му ще влезе в парламента

Изборите бяха фалшифицирани. Подавали сме доста пъти сигнали, само че аз нямам доверие в тази правосъдна система с тези ръководещи. Машинното гласоподаване ще сведе процеса на имитация до нула. Това съобщи водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов пред Българска национална телевизия.
Според него, на изборите от 4 април „ Възраждане ” имало 1500 покровители и във всяка секция със покровител, резултатът на партията бил към 5%. В останалите 11 000 секции – сред половин % и един %, което той вижда като очевиден знак за имитация.
 „ Възраждане “ изрично отхвърля договаряния с Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ за предизборна коалиция „ Възраждане “ изрично отхвърля договаряния с Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ за предизборна коалиция
„ Възраждане “ няма да взе участие в договаряния за основаване на предизборна коалиция с Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ. Това разгласи водачът на партият...
Костадинов не се тормози и, че може да има комплициране с машинното гласоподаване – при първо въвеждане на нещо ново е обикновено да има проблеми и пропуски, съгласно него. Освен това той разгласи, че в чужбина няма изборни измами, тъй като изборите на процедура се организирали от локалните български общности, а не от „ партийни фукционери ”. Сигурен съм, че в този момент от чужбина ще гласоподават повече българи, сподели още той.
„ Възраждане ” ще влезе в Народното събрание, уверен е Костадинов, който изключи влизане на групировката му в патриотична коалиция. Демографската злополука, образованието, здравната злополука – това са целите на партията. „ Не виждаме сътрудници по тези въпроси сега, само че ще беседваме с безусловно всички, които считат, че би трябвало да има единодушие по тези въпроси ”, сподели Костадинов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР