Избори в този момент са нелогични и вредни.Това бе първият

...
Избори в този момент са нелогични и вредни.Това бе първият
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Избори в този момент са вредни

" Избори в този миг са нелогични и нездравословни. "

Това бе първият коментар на лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто от " ИТН " оповестиха, че напущат държавното управление.

" Най-важно е да се одобри актуализацията на бюджета и обществените заплащания. Касаят милиони българи. За нас избори в този момент значат още безпорядък, задълбочаване на рецесиите. Ние сме виновна партия ", сподели Нинова.

Тя съобщи, че Българска социалистическа партия поддържа политиката на премиера Петков за битка с корупцията и с модела " ГЕРБ ".

" Имаме най-вече опит и най-вече рани в тази битка. Ще продължим по този метод, на всички места е обрасло със зависимости, обири и бойкот ", сподели Нинова.

Тя заявява, че Българска социалистическа партия поддържа кандидатурата на Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ.

" Кой народен представител ще гласоподава срещу да се усилят пенсиите "?

С този въпрос Нинова разяснява дали актуализацията на бюджета ще бъде гласувана. Тя дефинира претенцията на " ИТН " за спомагателни 3 милиарда лева за районното развиване като " невъзможна ".

" Това, което ни събира, е съглашението. Да се придържаме към него. Има ли там записана такава рекламация - спомагателни 5 милиарда лева за погашение на остарели контракти, ин хаус поръчки. Ясно съглашение. Не сме се отклонили ", добави тя.

За следващ път лидерката на Българска социалистическа партия заявява, че Македония и Истанбулската спогодба са червени линии за Българска социалистическа партия.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР