Вицепрезидентът Илияна Йотова ще даде оценка за това дали служебното

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова ще даде оценка за това дали служебното
Коментари Харесай

Йотова не бърза да дава оценка дали служебния кабинет се е с справил организацията на изборите

Вицепрезидентът Илияна Йотова ще даде оценка за това дали служебното държавно управление се е справила с организацията на вота на 9 юни едвам в понеделник, тъй като желае да наблюдава по какъв начин ще премине изборния ден. Това съобщи Българска телеграфна агенция.

Тя акцентира, че има голям брой. Йотова обаче е възмутена, че до обществото не стига информацията кои политически сили стоят зад това.

Вицепрезидентът означи, че България има потребност от непоклатимост и от положително ръководство . По думите й гласуването на вота в неделя може да способства за това. Тя изтъка, че цялата власт произтича от народа, както е записано в Конституцията. Според нея е значимо да се гласоподава и нищо не е предопределено.

По отношение на съхранението на остарели изборни бумаги, Йотова съобщи, че се надява да извърши напътствията на ЦИК и да унищожи неизползваните останки от ролки хартия за машинно гласоподаване.

Тя дефинира като ексцентричен ход Димитър Главчев, че в случай че няма постоянно държавно управление, той ще се обърне към Народното събрание да дефинира представител за Срещата на върха на НАТО, която е в средата на юли във Вашингтон, Съединени американски щати.
 46,9% от българите не имат вяра, че ще има постоянно държавно управление след изборите
46,9% от българите не имат вяра, че ще има постоянно държавно управление след изборите

Шест партии влизат в идващия парламент
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР