Избирателите проговориха, избраните още не са!“. Така служебният министър на

...
Избирателите проговориха, избраните още не са!“. Така служебният министър на
Коментари Харесай

Крум Зарков: Избирателите проговориха, избраните още не са! БСП продължава с тъжните резултати

„ Избирателите проговориха, определените още не са! “. Така служебният министър на правораздаването Крум Зарков разяснява упованията за сформиране на държавно управление по време на визитата си в женския затвор в Сливен.

Според Зарков резултатите на Българска социалистическа партия не са положителни и хартиената бюлетина напълно не е решени на доста по-дълбоките проблеми в партията.

„ Нещата отиват надалеч оттатък това и в този момент не е моментът да ги разясняваме. За страдание изборната интензивност продължава да се движи в границите на антирекордите, които поставихме предишния път. Така че аргументът, съгласно който връщането на хартиената бюлетина ще върне гласоподавателите пред урните, явно беше неверен. За страдание Българска социалистическа партия продължава с тъжните резултати, само че аз съм сигурен, че моята партия ще откри метод да излезе от тази обстановка и скоро ще тръгне още веднъж напред “, сподели той.

И добави, че до момента в който партиите проучват своите резултати и обмислят по какъв начин и дали да сформират държавно управление, то служебното няма да спре да си извършва отговорностите, заяви БНР.

Очакванията на министър Зарков още са за работещ парламент.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР