Избирането на здравен министър е на принципа проба-грешка. Опитваха с

...
Избирането на здравен министър е на принципа проба-грешка. Опитваха с
Коментари Харесай

Сестрата на Борисов: Избирането на здравен министър е на принципа проба-грешка

Избирането на здравен министър е на правилото проба-грешка. Опитваха с лекари, в този момент - финансист. Но аз несъветвам премиера по какъв начин да си сортира хората, както той не ми се бърка за бебетата. Това казав ефира на БТВ сестрата на премиера доктор Красимира Иванова, която завежда отделението по неонатология в Първа АГ "Св. София ".

"Ние елементарните лекари се опитваме да си вършим промяна - да имаме медикаменти, да имаме личен състав, да имаме пациенти, да има заплати. Добрата промяна е, когато нищо не липсва в работата ни ".

"Аз съм била пациентка на проф. Николай Петров. Той е изклчително ерудиран, човек на достойнството, избавил е доста животи. Проф. Петров избра доста добър екип за справяне с проблемите в опазването на здравето. В доста браншове на опазването на здравето се наливат едни пари, все пак те постоянно са незадоволителни. В опазването на здравето не са толкоз значими парите, а екипната работа и мотивацията на здравните работници', акцентира доктор Иванова..

"За нас лекарите няма значение кой ще е здравен министър. Един човек може да е извънредно добър експерт, само че по-важно е да има добър екип и волята му за промени. Безкрайно почитам проф. Николай Петров и това ще е по този начин до края на живота ми. Не познавам Красимир Анание ", сподели още сестрата на премиера.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР