Изберете плод и разберете какво ви очаква скоро! Ако изберете ананас,

...
Изберете плод и разберете какво ви очаква скоро!
Ако изберете ананас,
Коментари Харесай

Изберете плод и разберете какво ви очаква скоро!

Изберете плод и разберете какво ви чака скоро!

Ако изберете ананас, следва ви завладяващо събитие. Ще се появи опция за ново амплоа или да научите нещо, което напълно не е присъщо за вас. Освен това ще бъдете удовлетворени от опита си! Не се отхвърляйте от непредвидени оферти, тъй като те могат да сa съдбоносни.

Ако изберете киви, тогава ще се изправите пред обстановка, в която ще би трябвало да вземете съществено решение. Ще се колебаете, само че в решителния миг ще се съвземете и ще извършите верния избор!

Ако изберете грозде, тогава следва ви празненство! Ще имате опцията да се насладите на време, прекарано с другари и непознати хора. Освен това, ще се заредите с позитивна сила за седмици напред!

Ако изберете лайм, тогава ви следва да се отдадете на пристрастеностите. Ако сте сами, допустимо е да се появи сътрудник. А в случай че имате половинка, тогава можете да опитате нещо ново.

Ако изберете ябълка, следва ви триумф. Работихте интензивно и в този момент това ще донесе положителни резултати. Бъдете подготвени да посрещнете шанса си!

Ако изберете банан, би трябвало да обърнете внимание на знаците, които живота ви демонстрира. Съдбата подсказва, че човек би трябвало да е отворен за нови оферти и достижения. Не се затваряйте!

Ако изберете портокал, то тази година несъмнено ще отидете на дълго чакано пътешестване. Започнете да планирате пътуването, тъй като времето лети бързо!

Ако изберете лимон, то пред вас стои покупка, която планирате отдавна. Събрали сте парите и в този момент е време да отидете в магазина. Не закъснявайте, тъй като тъкмо в този момент е моментът!

Вслушайте се в предсказанието и се наслаждавайте на осъществяването му!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР