Иво Аръков изпоти мрежата със снимки от морската си почивка

...
Иво Аръков изпоти мрежата със снимки от морската си почивка
Коментари Харесай

Иво Аръков запали мръснишките фантазии на палавата Кобилкина

Иво Аръков изпоти мрежата със фотоси от морската си отмора в Гърция. Актьорът се разхвърля и сподели стегнати мускули, за наслада на почитателките си. Даже и Наталия Кобилкина заточи лиги по него, нищо че е омъжена за гърка Такис Дретакис от няколко години. Явно брачният живот е доскучал на сексложката и към този момент е почнала да се оглежда по непознати мъже.

„ Уникален мъж! ”, написала е Кобилкина под един от фрагментите на Аръков в инстаграм. Той е харесала коментара й, само че не й е дал отговор. От много време артистът е обръзан с хубавицата Габриела Николаева и не поддава на ухажванията на други.

Иначе не за първи път известна жена признава, че си е паднала по Иво. Водещата Венета Райкова преди време показа в предаването „ Папараци ”, че е имала мокри сънища с него. „ Аз различен мъж толкоз не съм чакала в живота си! ”, изрече се русокоската, до момента в който настаняваше шашнатия Аръков в студиото си.

Актьорът постоянно се е радвал на интерес от страна на женския пол. Сред любовните му завоевания са певицата Мария Илиева, дъщерята на Христо Стоичков – Мика, актрисата Елен Колев. Най-публично обсъжданата му връзка бе тази с Мика – те до ден сегашен са запазили положителни връзки и се чуват за рождени дни и други празници. След раздялата им Иво дълго време бе самичък и се луташе в персонален проект, само че неотдавна към този момент показва формалната си другарка Габриела Николаева. „ Откакто я срещнах, съм доста благополучен, спокоен и удовлетворен от живота! Точно от подобен човек до себе си имах потребност! С нея се допълваме идеално! ”, споделял е артистът, писа Уикенд.

Той се срещнал с едрогърдата брюнетка преди към година, само че чак в този момент стартира да я демонстрира и да приказва повече за връзките им. Според осведомени Аръков желал първо да ревизира дали връзката им ще се окаже нещо мимолетно или ще издържи във времето. Хора от обкръжението на звездата настояват, че с приятелката му доста си подхождат и имат много общи тематики за диалог. Връзката им почнала като неангажираща, само че ставала все по-сериозна.

В началото Иво бил впечатлен най-вече от визията на Николаева  – хубавицата хваща окото най-много с големия си бюст, който дори не е силиконов, а е натурален. Габриела се кълне, че в никакъв случай не е опирала до услугите на пластичната хирургия. После Аръков открил, че с нея имат и доста допирни точки във възгледите и разбиранията си за живота. Така връзките им се задълбочили.

Междувременно Аръков смъкна близо 30 кг със непоколебим режим на хранене и доста спорт, а мускулите му се трансфораха в магнит за дамите. „ Бях 110 кг, в този момент съм 80. Храня се вярно и упражнявам постоянно. Имам мощна воля и доста бързо стопих непотребните тлъстини ”, хвали се той.

Иво е разказвал, че се наложило да напълнее поради комедията „ Секс академия: мъже ”, където влиза в ролята на смотаняк без никакъв опит с противоположния пол. В поредицата „ Съни бийч ” пък екранният му облик е изцяло друг –   Аръков се превъплъщава в атлетичен избавител на плажа. Физическата смяна била неизбежна и артистът се заел със задачата да помпа бицепси. Той е оформил „ плочки ” на корема, които показва и на фотосите си от Закинтос. Актьорът е на гръцкия остров с гаджето си Габриела и наподобява доста удовлетворен от почивката си и от живота като цяло.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР