Ивка Бейби пак обра хейта на потребителите в социалните мрежи

...
Ивка Бейби пак обра хейта на потребителите в социалните мрежи
Коментари Харесай

Тя показа супер тяло в Тайланд, но всички й се смяха на мустака

Ивка Бейби отново обра хейта на потребителите в обществените мрежи

Скандалната инфлуенсърка Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе, може и да няма най-сполучливите силиконови гърди, само че пък може да се похвали със супер плътно тяло. И го направи по време на почивката си в Тайланд, написа Intrigi.bg.

Ивка е на екзотичния остров Пукет, откъдето разводнява мрежата със фотоси по бански. Вместо да се любуват на формите й обаче, по-голям интерес измежду почитателите провокираха нейните… мустаци!

След Нурофена на Диона, те се оказаха най-обсъжданото нещо в интернет.

На всички снимки от близко се вижда потъмнената и набола горна джука на Ивка. Неотдавна тя призна, че от дребна има съществено окосмяване по лицето и постоянно върви на козметик, само че очевидно в Тайланд е решила да се запусне.

„ Там е цялостно с травестити и ти реши да се слееш с тях ли?! “, „ Не се притеснявай от мустака – въпреки всичко там множеството дами са с адамова ябълка “, „ Имаш трета вежда под носа “, гласят единствено част от подигравателните мнения под фотосите на инфлуенсърката.

Както знаем, подкаст водещата не е от обидчивите и има много положително възприятие за самоирония. Вижте сами във видеото по-долу.
                             

 
                             

 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР