Ивайло Петев стартира с равенство начело на новия си отбор

...
Ивайло Петев стартира с равенство начело на новия си отбор
Коментари Харесай

Петев дебютира с реми начело на Омония

Ивайло Петев започва с тъждество отпред на новия си тим Омония Никозия. В мач от 16-ия кръг на кипърското състезание отборът на Петев приключи 2:2 като посетител на Етникос Ахна.

Омония имаше голямо предимство над противника през по-голямата част от дуела, само че по този начин и не съумя да стигне до успеха. Едуардо Пинцели откри за домакините в 12-ата минута, а португалецът Рафаел Лопес изравни след тъкмо 30 минути игра. В идващите три минути двата тима си вкараха по още един гол. Андрей Енеску даде нов задатък на Етникос, а Деметрис Кристофи изравни незабавно по-късно.

През второто полувреме в игра за Ахна влязоха и българите Борислав Стойчев и Филип Филилов, надлежно на почивката и в 61-ата минута. Николай Михайлов, който бе притеглен в Омония единствено преди ден, остана отвън групата.

Омония въпреки всичко спря серията си от две следващи загуби като сега е на осмо място с 20 точки, на 16 зад водача Анортозис.

В различен мач от кръга точно Анортозис победи Арис Лимасол с 2:0 като посетител. Владимир Гаджев бе титуляр за спечелилите и бе на терена до 60-ата минута.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР