Ивайло Петев е вероятният нов треньор на ЦСКА-София. Това съобщиха

...
Ивайло Петев е вероятният нов треньор на ЦСКА-София. Това съобщиха
Коментари Харесай

ЦСКА-София преговаря с Ивайло Петев

Ивайло Петев е евентуалният нов треньор на ЦСКА-София. Това оповестиха пред медията ни мениджъри, които работят с родни клубове.

Те са потърсили Петев за свои клиенти. От обкръжението на Петев обаче им било отговорено, че юношата на Литекс чака развиване на обстановката на стадион " Българска войска ". Твърде евентуално е още в понеделник там да се разделят със Стамен Белчев.

Тимът на Гриша Ганчев потегли зле в шампионата, като взе 1 точка  от " посещение " на Славия в Борисовата градина и домакинство с запасите на Лудогорец. От клуба се кълнат, че Стамен е сигурен на поста си. Но в случай че ЦСКА-София не победи музи отбор на Ботев в Коматево, никой не дава гаранция.

Вярно, отборът не играе в шампионатите, само че почитателите намерено недоволстват против потресаващата панорама в два следващи мача. Оправданията със съдии, БФС и разнообразни мафии към този момент не вървят даже измежду най-крайните ентусиасти.

Ганчев и Петев са остарели познати. Ивайло беше корав титуляр в първия шампионски отбор на Литекс. След като беше уволнен от Лудогорец, спецът от Баховица отхвърли няколко пъти да се върне в Ловеч.

Сега обаче предизвикването е по-сериозна. Ивайло има апартамент в София. Плюс това най-малко няма подозрение, че като дребен е бил цесекар. Точно поради това го съблякоха на " Герена ".

Петев работи за последно в Динамо Загреб, само че беше уволнен изненадващо преди няколко дни. Явно българинът не съумя да се оправи със звездите в съблекалнята.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР