Иван Динев, по-известен в музикалните среди като Устата, успя да

...
Иван Динев, по-известен в музикалните среди като Устата, успя да
Коментари Харесай

Ето какво написа рапърът Устата след заплахите за убийство

Иван Динев, по-известен в музикалните среди като Устата, съумя да подпали социалките с видео, което озаглави „ Урок по история на Македония “. Заради оповестената ария рапърът разкри, че е получил закани за живота си. След абсурдът Динев посочи, че е изразил персонално мнение и не е желал да предизвика никого.



Когато напрежението взе връхната точка, Устата реши да напише следното обръщение към всички: 

" Благодаря ви, че ме чухте! Може би тъй като го направих с думи, които си приказваме пред тв приемника, а не ги чуваме от тв приемника, може би тъй като го направих от сърце... не знам. От вашата нереално мощна поддръжка обаче разбрах, че ние сме народ, който същински обича историята си и се гордее с нея. Благодаря ви! “



Това написа в профила си във Фейсбук Устата, откакто получи закани за ликвидиране, предизвикани от песента му за Северна Македония.
                             

" Иначе всичко е наред, сигналът към районното ръководство на Министерство на вътрешните работи по местоживеене е подаден от моя страна, на следващия ден в 13.00 ще бъде импортиран в ДАНС, а в 14.00 във Външно министерство ", посочи той.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР