Иван Бандаловски подписа с Берое. Футболистът е второто ново попълнение

...
Иван Бандаловски подписа с Берое. Футболистът е второто ново попълнение
Коментари Харесай

Бандата подписа с Берое

Иван Бандаловски подписа с Берое. Футболистът е второто ново попълнение на клуба за 2018 година

Защитникът е притеглен като свободен сътрудник, а за последно игра в кипърския Анортозис. Днес той ще направи първата си подготовка с новите съотборници в следобедното занятие на отбора.

 Иван Бандаловски на финални договаряния с Берое в петък
Бандата и Берое сядат на финални договаряния в петък

Защитникът към този момент е свободен сътрудник

Иван Бандаловски е роден на 23 ноември 1986 година в София. Играе като бранител и е висок 183 см. Юноша е на Левски, само че на 17 години подписва своя първи професионален контракт с Литекс. Той записва 8 мача за ловчанлии през есента на сезон 2004/05 година, а по-късно е предан чартърен в холандския Фейенорд. През сезон 2006/07 година се завръща в Литекс и играе в 11 срещи на отбора.

В идващите две години играе за Локомотив (София), където има 43 мача и три попадения. През сезон 2010/11 година Бандаловски става състезател на ЦСКА, където за три години има 75 мача и отбелязва 3 гола. През 2013 година той минава в белгийския Льовен, където взе участие в 31 срещи. През 2014 година Бандаловски става състезател на сръбския Партизан и играе в 47 мача на " гробарите ". През предишния сезон той бе състезател на Верея, където записа 12 дуела и означи 2 попадения. В началото на актуалната акция Бандаловски бе състезател на Анортозис, където взе присъединяване в 9 мача на отбора.

 Иван Бандаловски разтрогна с Анортозис
Иван Бандаловски разтрогна с Анортозис

Футболистът към този момент не е част от кипърския клуб

Иван Бандаловски има 16 мача за националния тим на България. Той е първенец и притежател на Купата на Сърбия, притежател на Купата и Суперкупата на България.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР